Pravila foruma

Ići dole

Pravila foruma

Počalji od Admin taj Pet Avg 14, 2015 4:33 pm

Želimo vam iskrenu dobrodošlicu na Naruto-srb forum

Pozivamo vas da aktivno učestvujete u diskusijama i time doprinesete razvoju ovog foruma i podizanju kvaliteta diskusija.
Ipak, trebalo bi poštovati nekoliko pravila, kako bi diskusija bila fer, korektna i ugodna za sve njene učesnike.Pravila učestvovanja na Naruto-srb Forumu su sledeća:

1. Svi linkovi, koje članovi postavljaju na Forum, se moraju nalaziti između odgovarajućih CODE tagova, ili će u suprotnom takva poruka biti obrisana od strane moderatora.
Slika

2. Zabranjeno je otvaranje već postojećih tema. Pre otvaranja neke teme obavezno je koristiti pretragu, kako bi se proverilo da li ista ili slična tema već postoji. Ukoliko niste sigurni da li je određenu temu moguće otvoriti možete kontaktirati moderatora na Forumu. Takođe naslovi tema moraju biti napisani na latinici zbog pretrage foruma. Zabranjeno je i dupliranje već postojećih poruka.

3. Zabranjeno je postavljanje tema sa ličnim kolekcijama, takve teme se brišu od strane moderatora ili se utapaju u već postojeće teme.

4. Bilo koji vid reklamiranja, lični, drugih sajtova, firmi ili organizacija u postovima, privatnim porukama i potpisima, bez dogovora sa administratorima je zabranjen.

5. Zabranjeno je pisanje isključivo velikim slovima, kao i ostavljanje velikog broja znakova uzvika na kraju rečenice, jer se to smatra vikanjem ili nekulturnim ponašanjem.

6. Zabranjeno je korišćenje psovki i vulgarnih reči i izraza, kako u porukama, tako i u korisničkim imenima. Za ovaj prekršaj ne postoji upozorenje. Svako ko ne poštuje ovo pravilo će bez ikakvog upozorenja biti trajno suspendovan sa Foruma.

7. Zabranjeno je vređati ili provocirati članove Foruma po verskoj, nacionalnoj, rasnoj, političkoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

8. Nemojte davati svoje korisničko ime i lozinku trećim licima.

9. Maksimalan broj upozorenja koje jedan član može da dobije, je 3. Nakon toga sledi trajna zabrana pristupa Forumu.

10. Nemojte kriviti članove, vlasnike i moderatore Foruma za eventualnu štetu nastalu praćenjem određenih uputstava ili saveta koje ste pronašli na ovom sajtu.

11. Zabranjeno je ostavljanje poruka tipa "Hvala", "Bravo", "Super", koje ne nose sa sobom nikakvu korisnu informaciju. Ovakve poruke će biti obrisane. Na Forumu postoji dugme "Hvala" koje služi za brzo zahvaljivanje članu na ostavljenoj poruci.

12. Zabranjeno je uznemiravati ostale članove putem privatnih poruka.

13. Besmislene, nerazumljive i nepotrebne poruke će biti obrisane.

14. Ukoliko na Forumu objavljujete tekst sa interneta ili bilo kog drugog medija, dužni ste da navedete izvor teksta i ime autora ako je poznat. U slučaju da autor nije poznat, navedite da Vi niste autor teksta koji objavljujete.

15. Zabranjeno je ostavljanje političkih mišljenja i političkih parola.

16. Zabranjeno je ostavljanje poruka sa pornografskim sadržajem i linkova ka torent fajlovima.

17. Nije dozvoljeno stavljanje bilo kakvih linkova u potpis, jer za link postoji već određeno mesto u korisničkom panelu svakog člana.

Admin
Admin

Broj poruka : 3
Datum upisa : 14.08.2015

Pogledaj profil korisnika http://narutosrb2015.forumsr.com

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu